Navštíveno 2722x

Tak jsem o neco malo poskocil. Chce to jeste per veci dodelat ( plexi, drzaky, bednu ), ale takhle to uz jezdi.

tak tohle se mi líbí opravdu mooc. máš to fakt pěkný.
Kleneex :
Myslis ze to bude tlacit ??? Bylo mi smutno po kadettu, tak jsem si to musel trohu nahradit, kdyz ted kada nejezi :-)))
Rozhodně to tlačit nebude :o)))))))) !!!! *JOKE*
no na tlak se me zda ta bedna trochu velka ale to mas spis na poslech ne ?
Jinak ja take ted predelavam mrkni sem
[ Link ]
Na kolik vyjde taková souprava? Přemýšlím o něčem novém a k RF jsem vždycky tíhnul...
Kleneex :
No je to dle parametrů RF ( deep bass ) přímo na RF T212D4. Hraje to kezky. Casem jeste vyzkousím vic zaoblit konec sterbiny ( zda se mi, ze v urcitem HZ je pazvuk ), ale jinak pecka. Akorad to tlumeni NENI :-(((((. Prassat se mi asi rozkoci :-(. Strecha se mi vlni, vsechno rezonuje, altik nestiha.... :-(((( Jedina spasa jsou orig repro ve dverich, protoze ty nestihaj, tak musim SW jen lechtat, ale to nebylo prebasle a pak to jde :-))))
Kleneex :
Na ty tvoje kocicky jsem koukal. Jsem zvedavej co to udela :-))) Jinak fakt pecka panacku :-)
Hrackar :
Na moc ne. Na to ma kazdej :-)))))))) *JOKE*
Ne jukni na net. SW je RF T112D4, zes tusim RF T3000.1bd, cap rodek 40F + nejaka ta kabelaz a matros......
V jednoduchosti je síla :-) pěkně odvedené , libí se to

25.02.2008, 14:59 |
clown tyyy jo ..
pekne si toho kadetta vykitoval :o))))
Clown :
Udelal jsem z nej novej modelovej rok a dal znak faufeee :-)))) a dokonce uz do nej neco dam. Do kadetta nedam ani ledvinku s dokladama :-)))
o víkendu se chystám na něco podobnýho,plus druhá baterka.
máš to moc hezký,dobrá inspirace.
Buddha :
Dik, tak at se tve dilo podari....
taky dík,akorát se mi ten tus krapánek vymyká :)
začal jsem malou baterkou a končim u velkýho zesíku :)
Tak to je vazne parada.Moooooooc povedena zástavba.Jsi šikula :-)

25.02.2008, 19:33 |
clown buddha ... to je v pohode ...,
ja zacal malym boxikem .. a skoncil dvouma autama s muzikou :o))
clown: no já už mam taky dvě auta a přebytek asi dám do třetího kterym ale skoro nejezdim :)ale ted se to vymklo nějak moc :)asi se nechám uznat nesvéprávnym nebo už nevim

25.02.2008, 20:19 |
fabi móóóc pěkný..... :-)
mooooc peknaaaa prace, ale opravdu.
Hodně luxusní záležitost !
Jsem tam vcera jeste soupnul dalkuna zes, kterou mam ulitou aby na ni nekdo nepovolany nechmatal ( precejne je zes jednou tak silnejsi nez SW ) a maximalni komfort. Precejenom na tom ozigu radiu moc korekci neudelam :-)))
Barthez: Hm aha:D Tak to by mi s mym štěstim do druhého dne ukradli:D Ať slouží:)
Včera jsem slyšel hraje to jako sviňa :) mazeček, jsem zvědavej na voje raptoří bratry...

26.02.2008, 20:56 |
JiM Hmm hezka pracicka, snad se mi podari enco podobneho... :) nemas vic fotek..a cim si to potahoval? dik
Krása taková čistá prácička